Прва награда

ЖИРИРАЊЕ ПРИСТИГЛИХ РАДОВА НА КОНКУРСИМА „ЉУБАВ МЕ ПОКРЕЋЕ“ У ОКВИРУ 4. ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА „УМЕТНИК ИЗ ШКОЛСКЕ КЛУПЕ“

Жирирање пристиглих радова на конкурсима „Љубав ме покреће“ у оквиру 4. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“
Резултати конкурса биће објављени у среду 16. новембра 2022. године на сајту и свим друштвеним мрежама Библиотеке.

Одлуку о најуспешнијим радовима доноси жири у саставу:

Литерарни конкурс:
Мр Биљана Мичић, књижевни критичар и есејист, преседник жирија; Александра Крстић, библиотекар Народне библиотеке „Десанка Максимовић“ у Власотинцу и Јадранка Јовић, библиотекар Народне библиотеке „Радоје Домановић“ у Лесковцу.

Видео-конкурс (трејлер) о омиљеној књизи:
Мирослав Лакобрија, професор на Академији за естетику и козметологију (филмска маска) „Purity“, председник жирија; Тања Крсмарик, глумица у Народном позоришту у Лесковцу и Ана Цветановић, библиотекар Народне библиотеке „Радоје Домановић“ у Лесковцу.

Ликовни конкурс:
Мр сликарства Иван Хаџи Танчић, професор стручних предмета у Школи за текстил и дизајн у Лесковцу, преседник жирија; Дрита Шаиновић, библиотекар у Општинској библиотеци „Петар Петровић Његош“ у Медвеђи и др Зоран Ракић, библиотекар Народне библиотеке „Радоје Домановић“ у Лесковцу.

Подели са пријатељима

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Контакт