Прва награда

Радионице у оквиру 3. Фестивала дечјег стваралаштва “Уметник из школске клупе”

Прва награда

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у оквиру 3. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“, организује радионице за децу и младе у матичној установи и огранцима Библиотеке (у Вучју, Предејану, Печењевцу и Грделици).

У уторак, 21. септембра 2021. године у 11.00 часова одржаће се радионица са ученицима ШОСО „11. октобар“. Радионицу ће водити Дарко Николић, дипломирани сликар и наставник ликовне културе.

У среду, 22. септембра 2021. године у 11.00 часова одржаће се радионица са предшколском групом деце из вртића „Вил“. Радионицу ће водити библиотекари.

Обе радионице биће одржане на тему „Мој лик из маште“ са циљем да се деца упознају са књигама и Библиотеком. На радионицама ће деца кроз игру и тимски рад активно учити.

Трећи Фестивал дечјег стваралаштва садржи три сегмента: дружење са писцима, конкурсни (литерарни, ликовни и конкурс за трејлер о омиљеној књизи, као и конкурс за лого Фестивала) и радионичарски.

Фестивал се организује под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије и града Лесковца.

С обзиром на актуелну епидемиолошку ситуацију, већина садржаја биће реализована путем интернета, а они који ће бити одржани у Библиотеци биће реализовани уз предузимање свих епидемиолошких мера заштите од корона вируса.

Подели са пријатељима

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Контакт