Прва награда

4. ФЕСТИВАЛ ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА „УМЕТНИК ИЗ ШКОЛСКЕ КЛУПЕ“

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у оквиру 4. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“, расписује конкурсе (литерарни, ликовни и видео-конкурс (трејлер) о омиљеној књизи) на тему ЉУБАВ МЕ ПОКРЕЋЕ.

Циљ Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ је подстицање деце и младих да увиде значај читања и књиге, као и овладавање модерним дигиталним технологијама. На конкурсима могу учествовати сви ученици основних и средњих школа са територије Републике Србије, као и из других држава. Стручни жири донеће одлуку о најуспешнијим радовима. Добитницима следе награде.

Радове доставити до 27. 10. 2022. године.

Пропозиције и опште услове конкурса можете прочитати на сајту Библиотеке, на линку: https://www.nbleskovac.rs/ljubav-me-pokrece/.

Четврти Фестивал дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ организује се под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије и града Лесковца.

Mожете прочитати на сајту Библиотеке, на линку: https://www.nbleskovac.rs/4-festival-decjeg-stvaralastva-umetnik-iz-skolske-klupe/

Подели са пријатељима

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Контакт